Relaxare în confortul propriei piscine!

Relaxarea în confortul propriei piscine private este luxul suprem. Nu există o modalitate mai bună de a vă răcori în zilele însorite de vară!
Dar să te relaxezi în costumul tău de baie este doar începutul. Iată încă zece beneficii ale deținerii unei piscine pe care probabil nu le-ai fi luat în considerare.

1 – Înotul este un exercițiu grozav
Înotul aducebeneficii întregului corp, iar tu poți să faci din asta o rutină zilnică. Creșteți sănătatea cardiovasculară în timp ce pierdeți în greutate, construiți masă musculară și câștigați flexibilitate.

2 – Mai mult soare înseamnă mai multă serotonină
Petrecerea timpului la soare face ca corpul tău să producă în mod natural mai multă serotonină, hormonul care te face să te simți fericit. Soarele este, de asemenea, o sursă uimitoare de vitamina D.
Totuși, nu uitați să purtați protecție solară. Prea multă “fericire” poate fi periculoasă!

3 – Tratați și preveniți afecțiunile
Terapia acvatică este o metodă eficientă de a trata afecțiunile motorii!
Apa, ca un alt mediu pentru oameni, contribuie nu numai la efectuarea exercițiilor speciale, dar întărește organismul în ansamblu, trezește pofta de mâncare și normalizează somnul uman. Exercițiile fizice în apă au un impact benefic asupra ta, iar corpul tău nu esteatât de mult solicitat. Efectuarea terapiei fizice sub apă are un impact ultra-scăzut, cauzând ¼ din presiunea asupra corpului tău.Menținându-vă corpul într-o stare mai bună!

4 – Reducerea stresului
Relaxarea în piscină după o zi lungă oferă evadarea supremă din rigorile vieții.

5 – Economisiți bani
A deține o piscină costă bani. Sigur. Dar te-ai gândit vreodată câți bani vei economisi având un spațiu de relaxare pe tot parcursul anului chiar în confortul propriei case?

6 – Găzduiește cele mai bune întâlniri
Cine vrea să meargă la o petrecere la piscină? Toata lumea.
Casa ta va fi destinația preferată a tuturor pentru momente de bune dispoziție! În plus, trimiterea copiilor la piscină este un succes sigur pentru a le oferi adulților timp să socializeze în pace!

7 – Creșteți înotători puternici
Învățați-vă copiii să înoate acasă și nu va trebui niciodată să vă faceți griji pentru siguranța lor pe apă.

8 – Dormi mai bine
Vrei să adormiți mai repede ca niciodată? Du-te la o baie chiar înainte de a te pune în pat și vei avea un somn liniștit și odihnitor toată noaptea!

9 – Adaugă atracție vizuală și valoare casei tale
O piscină în curte aduce un plus de frumusețe casei tale! Chiar și atunci când te afli în bucătărie sau în cameră, există ceva relaxant de a privi afară prin unduirea și balansarea apei, reflexiile soarelui în apă, toate te îți vor da o stare de bine.

10 – Bucurați-vă de mai mult timp de calitate
timpul petrecut cu familia este mereucel mai important! Deținerea unei piscine este o metodă de schimb excelentă pentru a-i convinge pe copii să-și închidă smartphone-ul și să petreacă mai mult timp cu voi!

Sursă: Livegrand