Skip to content

Politică de confidențialitate

Adresa sitului web este: https://www.stefani-piscine.ro.

Când vizitatorii lasă comentarii pe sit, colectăm datele arătate în formularele de comentarii, dar și adresa IP a vizitatorului și șirul agenților utilizator din navigator pentru a ne ajuta la detectarea spamului.

Orice client al Stefani Pool Technology are posibilitatea de a alege modalitatea de plata pe care o doreste, modalitatile de plata disponibile sunt :

 Persoane fizice : -plata in avans (transfer bancar )
                               -plata ramburs
Persoane juridice: -plata in avans (transfer bancar )
                               -plata ramburs

Daca optezi pentru plata prin transfer bancar atunci trebuie sa stii ca platesti anticipat, iar comanda va fi procesata dupa ce primim confirmarea platii si te notificam prin e-mail sau telefonic privind livrarea comenzii.

Factura se trimite prin e-mail sau fax pentru efectuarea platii iar originalul se trimite cu coletul.
Plata ramburs – Comanda se achita la livrarea efectuata de catre operatorul serviciului de curierat rapid.
Factura si chitanta este atasata coletului.

Datele personale furnizate de dumneavoastră vor fi folosite de SC Stefani Pool Technology SRL numai in scopul declarat al acestui site. Informaţiile din formularul de  comandă vor fi folosite exclusiv pentru a vă transmite confirmarea comenzilor si livrarea acestora. SC Stefani Pool Technology SRL se obligă să nu facă publice sau să nu vândă bazele de date conţinând informaţii referitoare la datele personale furnizate de clienţi săi.

Livrarea comenzilor se face contra COST, clientul suportand tarifele curieratului rapid, Fan Courier.

In caz de disponibilitate partiala a produselor, Stefani Pool poate hotari sa separe comanda. Astfel, produsele disponibile pot fi trimise in timpul stabilit, iar Stefani Pool  va informa Cumparatorul despre produsele indisponibile.

Cumparatorul trebuie sa verifice in prezenta transportatorului continutul pachetului sau. In caz de anomalie (produs lipsa sau spart, pachet deteriorat sau deja deschis etc.), clientul va trebui sa notifice anomaliile constatate pe bonul transportatorului. El va trebui sa repete notificarea prin scrisoare recomandata transportatorului si catre Stefani Pool in maxim 48 ore dupa receptia pachetului. Nici o reclamatie nu va fi acceptata in caz de nerespectare a formalitatilor. De altfel, nici o reclamatie nu va fi  acceptata daca clientul accepta marfa fara sa o verifice (bonul transportatorului fiind luat de incredere).

Termene de livrare – 72 ore din momentul confirmarii platii, in zilele lucratoare, daca produsele sunt pe stoc – veti fi contactat de agentul de expeditie, la numarul de telefon specificat in formularul de comanda, pentru stabilirea detaliilor livrarii. – comanda va fi livrata direct la adresa specificata in comanda.

Conditiile generale de vanzare prezente reprezinta relatii contractuale intre Stefani Pool Technology SRL si toate persoanele care efectueaza cumparaturi prin intermediul site-ului www.stefani-piscine.ro. Comanda unui produs de pe site-ul societatii Stefani Pool Technology SRL , implica acceptarea acestor termeni si conditii.

Pentru folosirea in cele mai bune conditii a sitului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor. Conditiile se aplica tuturor produselor disponibile pe site-ul www.stefani-piscine.ro, fara restrictii si rezerve, tuturor clientilor.

Produsele sunt supuse vanzarii atat pe teritoriul Romaniei.

Preturile sunt exprimate in RON si intra in vigoare de la momentul inregistrarii comenzii de catre cumparator.
Preturile  sunt nete (cu taxele incluse), cu exceptia taxelor de transport catre client .
Preturile de vanzare ale produselor pot fi modificate de catre Stefani Pool Technology in orice moment.
Aceasta modificare va fi semnalata Cumparatorului inaintea livrarii comenzii.

Livrarea produselor se face prin curier rapid la adresa specificată în detaliile contului / comenzii.