Pregătește-te pentru vara cu Stefani Piscine!

Pe măsură ce vara se apropie, gândul la zilele călduroase și bălăcitul în piscină devine tot mai prezent. Este momentul perfect pentru a te asigura că piscina ta este pregătită să ofere momente de relaxare și distracție pentru tine și familia ta. La Stefani Piscine, suntem pregătiți să oferim tot ce ai nevoie pentru o piscină impecabilă și funcțională. Astăzi, îți prezentăm modelele noastre prestabilite de piscine și avantajele lor remarcabile.

Modelele Noastre de Piscine

  1. Modelul Stefani: Design modern cu trepte armonioase
  2. Modelul Roma Maxima: Eleganță romană cu trepte și cămin tehnic integrat.
  3. Modelul Roma: Tradiție combinată cu design ergonomic și modern.
  4. Modelul San Marino: Ideal pentru spații restrânse, compact și versatil.

Avantajele Piscinelor Stefani Pool

1. Suprafață Interioară de Calitate Superioară

Piscinele Stefani sunt acoperite cu gelcoat sanitar, un email poliesteric cu rezistență excepțională la razele ultraviolete. Acest strat conferă o suprafață extrem de fină și un luciu deosebit, asigurând atât durabilitate, cât și o estetică plăcută.

2. Barieră Antiosmoză

Protecția suplimentară oferită de rășinile vinilesterice formează o barieră antiosmoză, imună la acțiunea substanțelor chimice folosite pentru tratarea apei din piscină. Acest strat protejează gelcoat-ul și extinde durata de viață a piscinei.

3. Straturi Multiple de Rășini Poliesterice

Piscinele sunt realizate din straturi succesive de rășini poliesterice armate cu fibră de sticlă. Această construcție stratificată oferă o rezistență structurală deosebită și o suprafață internă netedă și plăcută la atingere.

4. Izolație Termică de Înaltă Calitate

Stratul de poliuretan rigid de înaltă densitate, cu o grosime de 20 mm, asigură o izolație termică excelentă. Aceasta nu doar păstrează apa la o temperatură constantă, dar și reduce costurile de încălzire, oferind în același timp o rezistență structurală sporită.

5. Rigiditate și Durabilitate

Structura de profile din oțel, combinată cu rășinile poliesterice armate cu fibră de sticlă, oferă o rigiditate maximă corpului piscinei. Această construcție robustă asigură stabilitate și longevitate piscinei, chiar și în condiții de utilizare intensă.

6. Protecție Externă Eficientă

Stratul exterior de topcoat protejează piscina împotriva factorilor externi, asigurând o barieră împotriva umezelii, temperaturilor extreme și altor agenți deterioranți. Aceasta prelungește viața piscinei și menține aspectul său impecabil.

De ce să Alegi Piscinele Stefani?

  • Siguranță și Confort: Treptele piscinelor noastre sunt prevăzute cu suprafață antiderapantă, oferind siguranță maximă pentru toți utilizatorii.
  • Calitate și Inovație: Utilizăm cele mai noi tehnologii și materiale de cea mai bună calitate pentru a oferi piscine durabile și estetice.
  • Consultanță și Suport: Echipa noastră te va ghida prin fiecare etapă a procesului de achiziție și instalare, asigurându-se că piscina ta este perfectă pentru nevoile tale.

Indiferent de stilul sau dimensiunea piscinei pe care o dorești, Stefani este partenerul tău de încredere pentru a transforma visul într-o realitate. Pentru mai multe detalii ne puteți contacta: +40(0) 269 560 780, +40(0) 740 566 621