La sfârșitul unei zile lungi, ce ar putea fi mai relaxant decât să te bucuri în spa-ul tău?

Puteți face această experiență și mai plăcută prin atmosfera pe care o creați în jurul spa-ului dvs. Mulți proprietari de case își crează locul de relaxare din curte la un nivel cu totul nou, cu creativitate, clasă și eleganță. Indiferent dacă spațiul dvs. este mare sau mic, luați în considerare adăugarea de înălțime și textura, împreună cu accesorii practice pentru a vă face timpul de relaxare în spa mai plăcut.

Cum să-ți duci spa la următorul nivel
Spa-ul dvs. poate sta complet deasupra solului sau puteți crea aspectul de a fi parțial îngropat folosind pereți de susținere sau podele. În funcție de tipul de spa și de aspectul proprietății dvs., unele spa-uri pot fi complet îngropate în pământ. Dacă vă gândiți să vă închideți parțial sau complet spa-ul, asigurați-vă că vă revizuiți mai întâi garanția și planificați corect accesul la panoul de serviciu.

Alte modalități de a crea înălțime și dimensiune este să adăugați o pergolă, un parasolar sau o umbrelă. Aceste opțiuni sunt modalități rentabile de a adăuga frumusețe și umbră. Crearea de jumătate de pereți, stâlpi sau chiar o bucătărie în aer liber personalizată este o altă modalitate excelentă de a adăuga dimensiune și de a crea o curte funcțională și frumoasă în care familia ta să se relaxeze și să se bucure de timpul împreună.

Când vine vorba de accesorii, lista este nesfârșită! În primul rând, luați în considerare modul în care veți intra în spa, astfel încât să puteți crea un sistem de intrare sigur. Cu siguranță puteți obține trepte spa de bază din plastic sau lemn, sau puteți „îmbunătăți” aspectul cu trepte care sunt construite la comandă. Există, de asemenea, mai multe opțiuni pentru balustrade care vă oferă ceva robust de care să vă apucați atunci când intrați și ieșiți din spa. Un dispozitiv de ridicare a capacului facilitează deschiderea și închiderea capacului. De asemenea, poate prelungi durata de viață a husei – mai ales la spa-urile mai mari, deoarece capacul este, de asemenea, mare și poate fi dificil de gestionat de o singură persoană.

Pentru a crea o atmosferă relaxantă, luați în considerare ceea ce auziți când vă aflați în spa. Dacă casa ta este situată într-o zonă liniștită, s-ar putea să te bucuri de sunetele naturii. Cu toate acestea, mulți aud zgomot din stradă și sunete care distrag atenția din cartier. Dacă curtea ta este mai puțin liniștită, poate vrei să te gândești la adăugarea unui sistem stereo în spațiul tău de relaxare. Există o mulțime de opțiuni de sunet în aer liber.

O adevărată ameliorare a stresului și un somn mai bun al nopții pot fi obținute atunci când toate simțurile sunt implicate – hidroterapie a jeturilor, o priveliște plăcută, muzică relaxantă și bucuria de a fi cu familia.