Beneficiile deținerii unei piscine!

Există nenumărate beneficii de a deține o piscină și un spa. După o zi lungă de muncă, nu există nimic mai plăcut decât o baie răcoritoare în piscina casei tale limpede, iar o evadare în paradis în curtea ta poate fi revigorant.
Indiferent dacă veți folosi piscina de acasă pentru petreceri cu prietenii sau la grătar sau pur și simplu să vă relaxați într-un spa la sfârșitul zilei, iată câteva dintre beneficiile de a avea propria piscină sau spa!

Fă mai mult exercițiu

Unul dintre cele mai mari beneficii ale deținerii unei piscine este acela de a vă îmbunătăți sănătatea și starea fizică. Înotul vă poate crește ritmul cardiac, crește forța musculară și este excelent pentru fitness cardiovascular.
În plus, înotul reduce stresul și nu are efecte negative asupra articulațiilor, așa cum pot avea alergarea sau joggingul. Alte beneficii pentru sănătate includ arderea caloriilor, pierderea în greutate, o sănătate mai bună a inimii și un nivel crescut de energie. Activitățile acvatice pot fi, de asemenea, o modalitate excelentă pentru copii de a menține o oră regulată de culcare.

Un loc de relaxare

Cu o piscină sau un spa, timpul petrecut cu familia va fi mai distractiv și veți avea timp suplimentar pentru relaxare. Fără să perzi timp cu călătorile sau cheltuieli în plus, împachetarea sau despachetarea, poți pur și simplu să ieși pe ușă în propria curta și te bucururi de „vacanță„! Când ai o piscină, în casa ta poate fi o atmosferă de vis oricând dorești.

Transformă-ți atmosfera curții

Stefani Piscine produce piscine monobloc si produse industriale din rasini poliesterice armate cu fibra de sticla, se evidentiaza prin designul deosebit al produselor, fiabilitatea si adaptabilitatea solutiilor conform cu cerintele dumneavoastra.
Design-urile extravagante, tehnologia echipamentelor și sistemele avansate de tratare a apei pot oferi o ambianță grozavă pentru distracția familiei și a prietenilor. Deținerea unei piscine poate însemna diferența dintre o curte care este ignorată și una care este piesa centrală a gospodăriei tale.

Bucurați-vă cu prietenii și familia

O curte din spate cu o piscină este un loc minunat pentru a găzdui întâlniri sociale, evenimente în cartier, petreceri în familie sau pur și simplu să lucrezi în liniște de acasă. Piscinele pot reuni comunitățile prin crearea unei zone sociale care încurajează distracția și relaxarea.

Tehnologii disponibile pentru piscine noi și îmbunătățite

Cea mai recentă tehnologie îmbunătățită include pompe cu viteză variabilă și debit variabil pentru a reduce consumul de energie, precum și încălzitoare eficiente din punct de vedere energetic pentru a încălzi piscina și a prelungi sezonul de înot. Umplerea automată cu apă și capacele piscinei adaugă, de asemenea, siguranță și protecție piscinei dvs. În plus, există multe funcții și caracteristici automate disponibile pentru a controla echipamentul piscinei prin aplicații de pe telefonul mobil sau dispozitivul electronic. Producătorii de piscine au acum capacitatea de a vă crea piscina visată și spațiile de locuit în aer liber! Acestia vă pot prezenta proiectul propus într-un format 3D înainte ca acesta să devină realitate. Este cu adevărat uimitor, iar posibilitățile sunt nesfârșite.

Experimentați o calitate mai bună a apei

Când vă gândiți la progresele incredibile în designul piscinelor, trebuie să luați în considerare și îngrijirea apei. Au existat progrese tehnologice uriașe și în acest domeniu. Sistemele de tratare a apei de astăzi pot oferi cea mai bună protecție împotriva criptosporidiumului rezistent la clor, bacteriilor, virușilor, giardiei și legionelei. Dezinfecția apei prin Procesul Avansat de Oxidare (AOP) a adus calitatea apei din piscine la următorul nivel, iar rezultatul este unul dintre cele mai interesante progrese pentru proprietarii de piscine și spa.
Tehnologia AOP este disponibilă pentru orice piscină sau spa, indiferent dacă este nou construită sau modernizată la o piscină existentă. Radicalii hidroxil sunt cea mai eficientă metodă disponibilă pentru tratarea apei. Sunt sigure, cu acțiune rapidă, de scurtă durată și vor reduce clorul combinat dăunător (cloraminele), precum și subprodusele de dezinfecție (DBP) lăsate în urmă de toate celelalte substanțe chimice suprautilizate pentru a trata apa în mod tradițional vechi de decenii.