Skip to content
Tehnologie Tehnologie

Stefani Pool Technology, producator de piscine monobloc si produse industriale din rasini poliesterice armate cu fibra de sticla, se evidentiaza prin designul deosebit al produselor, fiabilitatea si adaptabilitatea solutiilor conform cu cerintele dumneavoastra.

Obiectivele primordiale ale firmei sunt orientarea catre clientii nostri si nevoile lor, calitatea produselor si profesionalismul serviciilor oferite.

Calitatea este asigurata incepand de la faza de proiectare, moment in care, gandim o solutie optima atat din punct de vedere tehnic dar in primul rand, o solutie care sa satisfaca la maxim nevoile dumneavoastra.
  

design_piscina
proiectare_piscina

Dupa alegerea unui nou design si dupa proiectarea 3D, tinand cont si de aspectele ergonomice, se realizeaza forma, prelucrata pe masini cu comanda numerica, ce va respecta intocmai detaliile specificate in proiect.

In aceasta forma se va fabrica matrita pentru noul model.

In procesul de productie folosim materie prima si tehnologii de ultima generatie, cat si personal cu inalta calificare in domeniu. Dupa ce matrita a fost produsa, ea este pregatita pentru a fi realizata prima piscina.

detaliu_piscina_neagra
vopsire_piscina

Suprafata interioara a piscinei este acoperita cu gelcoat, un email poliesteric, material care asigura piscinei un aspect deosebit, un luciu greu de comparat cu alte produse si o suprafata foarte fina si placuta la atingere. Stratul de gelcoat este protejat de bariera antiosmoza, fapt care ii confera piscinei o foarte lunga durata de viata.

Structura piscinei este formata din straturi succesive de rasini poliesterice armate cu fibra de sticla.

fibra_de_sticla
laminare

Dupa ce toate straturile au fost laminate, piscina este scoasa
de pe matrita.

scripeti
new_pool

Din acel moment visul Stefanie a devenit realitate.

stefanie_new
stefanie_new_angle