shadow

Alegerea unui tip de piscina este o decizie foarte importanta, avand in vedere ca este o investitie pe termen lung si intotdeauna are la baza cresterea valorii imobilului, confortul, relaxarea si siguranta familiei dumneavoastra.

De ce oamenii moderni prefera piscinele din materiale compozite?

1. Materiale si tehnologii de ultima generatie.

Piscinele din materiale compozite sunt fabricate din rasini poliesterice si vinilesterice armate in straturi succesive cu fibra de sticla. Fibra de sticla confera materialului o mare rezistenta, elasticitate, o distributie uniforma a rasinii pe intreaga suprafata a produsului si care il protejeaza de eventualele actiuni ai diversilor factori externi sau diferitelor solicitari mecanice.

materiale si tehnologii

Materialele compozite se evidentiaza printr-o perfecta combinatie intre o foarte mare rezistenta, dar si flexibilitate. Tocmai datorita acestor calitati, nu e nici o surpriza ca acest tip de materiale si tehnologii de ultima generatie sunt folosite in industrii ca si cea aeronautica, constructia de yacht-uri, trenuri sau a stalpilor de sustinere pentru poduri.

2. Instalare rapida, costuri reduse, siguranta.

Oricare dintre noi, care am construit sau am renovat o locuinta, probabil ne-am pus aceeasi intrebare: “Oare cat trebuie sa mai suportam acest santier?”

Piscinele monobloc din materiale compozite sunt fabricate in spatiul de productie al furnizorului, sunt transportate si livrate in forma lor finala. Punerea efectiva in functiune a piscinei, echipate standard, nu poate dura mai mult de 2 zile.

Acest avantaj va permite sa va bucurati de propria piscina, in aproximativ 7 – 10 zile de la inceperea lucrarilor de excavare.

In cazul oricaror altor variante constructive, perioada de executie se intinde pe parcursul a multor saptamani.

Constructia monobloc a piscinei ii asigura o etanseitate perfecta, lucru care e mult mai greu de garantat, pentru o perioada lunga, in cazul piscinelor din beton sau liner.

etape montaj


3. Suprafata fina, lucioasa si extrem de rezistenta.

suprafata finaSuprafata interioara a piscinei este acoperita cu gelcoat, un email poliesteric, material care asigura piscinei un aspect deosebit, un luciu greu de comparat cu alte produse si o suprafata foarte fina si placuta la atingere.

Pe langa partea estetica, gelcoatul este un material foarte rezistent la eventuale solicitari mecanice si, mai mult, asigura o etanseitate perfecta bazinului.

O alta calitate importanta a acestei suprafete este faptul ca nu este atacata in nici un fel de substantele chimice folosite pentru tratarea apei si are o deosebita rezistenta in timp la actiunea razelor ultraviolete.


4. Cea mai usoara intretinere, minimum de substante chimice.

kid02Fara nici o indoiala, nimeni nu isi doreste sa inoate intr-un cocktail de substante chimice sau bacterii. Suprafata interioara a unei piscine compozite, nu e doar fina, lucioasa si fara porozitati, la fel ca si cea a unei cazi de baie, dar e foarte usor de intretinut, necesitand minimum de substante chimice, efort si costuri pentru o apa curata.

Celelalte tipuri de piscine au nevoie de un tratament mai intensiv si la intervale de timp mai scurte, iar din cauza lipsei unei suprafete perfect netede si fara porozitati, riscul de depuneri sau dezvoltarii bacteriilor sau microorganismelor, deteriorarii in urma actiunilor razelor ultraviolete, inghet, este mult mai mare.


5. Durata de viata, confort garantat.

family fun

Cu siguranta argumentul suprem al piscinelor monobloc din materiale compozite este durata de viata si impermeabilitatea garantata.


Nu exista o alta varianta constructiva a unei piscine, care sa va poata asigura impermeabilitatea si garantia calitatii suprafetei pentru o perioada atat de lunga de timp.


Piscinele Stefani Pool sunt garantate la impermeabilitatea bazinului 15 ani, iar durata lor de viata este cu mult mai mare.
Doriti sa investiti pe termen lung in relaxarea, confortul, bucuria si siguranta dumneavoastra si a familiei dumneavoastra?


Alegeti o piscina din materiale compozite!


shadow