shadow

In cazul in care comandati pentru prima data de pe www.stefani-piscine.ro trebuie sa va creati un cont nou.  

- Folosind meniul , navigati prin categoriile de produse. In momentul in care ati gasit un produs care se potriveste dorintelor dvs., selectati pe butonul comanda pentru a-l adauga in cosul de cumparaturi.

- Veti fi directionat in pagina cosului de cumparaturi, unde aveti posibilitatea sa va intoarceti in magazin, sa actualizati cantitatea produselor pe care intentionati sa le comandati sau sa renuntati la unul sau la toate produsele selectate.

- Pentru a comanda produsele alese, selectati butonul trimite comanda. In pagina urmatoare vi se vor solicita adresa de e-mail cu care v-ati inregistrat si parola.

- Completati-va datele personale selectand tipul de client, persoana fizica sau juridica in formularul din pagina. Nu uitati sa adaugati si un numar de telefon, pentru confirmarea comenzii, un consultant va va contacta telefonic. Completati si adresa de livrare in caz ca aceasta este diferita fata de adresa de facturare.

- In aceasta pagina aveti posibilitatea de a alege o modalitate de livrare si plata. Aveti de ales intre plata cu Numerar (ramburs) sau Ordin de plata. Dupa acestea mergeti la pasul urmator.

- Ultimul pas in definitivarea comenzii este validarea comenzii. In cazul in care s-a strecurat o eroare in procesul de comanda, acum o puteti corecta.

Daca toate datele sunt corecte apasati finalizare comanda pentru finalizarea comenzi.
shadow